HD
Trivan i Seljo su par detektiva beogradskog odjela za umorstva koji se suočavaju sa svim stvarima s kojima se suočavaju tipični prijatelji policajci - šef razbijača muda, neobični osumnjičenici, još čudniji doušnici i ubojstvo djevojke koja je bila upletena s nekim sumnjivim...
Imdb Ocena: 7.0
HD
Gledaj hd besplatno The Palace (2023) sa prevodom online Drama smještena na doček Nove 1999. godine u luksuznom švicarskom hotelu gdje se isprepliću životi hotelskih radnika i raznih gostiju.
Imdb Ocena: 5.4
HD
Gledaj hd besplatno The Blind (2023) sa prevodom online Puno prije nego što je postao zvijezda realityja, Phil Robertson se zaljubio i zasnovao obitelj, ali njegovi demoni prijetili su da im rastave živote. Ovo je istinita priča koja je započela dinastiju.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Noć. Deseci priča. Grad. Lică, taksist, je sveznalica, dok Liviu, njegov prijatelj, također taksist, dosta toga drži za sebe. Oni su potpuno različiti i njihove ideje o životu i ljudima susreću se tek kada jedu i piju u baru. Frustrirani su svojim poslovima. Za Lică je novac najvažniji, dok Liviu smatra da sretan i ispunjen život predstavlja više. Pokušavaju ponovno otkriti tko su i što mogu učiniti sa svojim životom, dok su u neprekidnoj avanturi na ulicama Bukurešta gdje im se putevi križaju sa svim vrstama klijenata koji na kraju utječu na njihove živote, jer bolje i gore.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Kad autorica pravih kriminalističkih podcastera naiđe na neriješeno lokalno ubojstvo, brzo se nađe upletena u smrtonosnu igru mačke i miša koja razotkriva užasnu istinu koja stoji iza ubojstava – istinu koja leži bliže domu nego što ona shvaća.
Imdb Ocena: 3.4
HD
Gledaj hd besplatno Apaches (2023) sa prevodom online Prati mladu ženu koja se infiltrira u kriminalni klan koji je ubio njenog brata. Njezin plan: ubiti svakoga od njih jednog po jednog dok se previše ne približi njihovom fascinantnom vođi.
Imdb Ocena: 5.3
HD

Smješten u Francuskoj 1889. godine, Dodin Bouffant je kuhar koji živi sa svojom ličnom kuharicom i ljubavnicom Eugénie. Oni dijele dugu istoriju gastronomije i ljubavi, ali Eugénie odbija da se uda za Dodina, pa ljubitelj hrane odlučuje učiniti nešto što nikada prije nije radio: kuhati za nju.

Imdb Ocena 7.5
HD

Čini se da je medicinska sestra Lena Simon pronašla savršenog muškarca u pametnom biznismenu Scotty Sharpeu, ali kada posumnja da se viđa s nekim drugim, posluša neobičan savjet svog najboljeg prijatelja Tonija i napravi vudu čaroliju na njemu.

Imdb Ocena 6.7
HD

Veza dvoje mladih dovodi do bračne nevjere i konačno kriminala. Fani i Žan imaju sve kao idealan par: ispunjeni u svom profesionalnom životu, žive u veličanstvenom stanu u prelepim delovima Pariza i izgledaju kao da su zaljubljeni kao prvog dana. Ali kada Fanny slučajno prekrši Alaina, bivšeg prijatelja iz srednje škole, odmah se prevrne. Vrlo brzo se ponovo vide i zbližavaju se.

Imdb Ocena 6.4
HD

Nekoliko godina nakon Anshi pobune, tibetanska vojska je izvršila invaziju na jugozapad i vojni komandant dinastije Tang Gao Shi doživio je poraz u bitci. Chang'an je bio u neposrednoj opasnosti. Gao Ši, koji je bio zarobljen u opkoljenom gradu, prisjetio se svojih prošlih iskustava s Li Baiom eunuhu koji je služio kao vojni nadzornik.

Imdb Ocena 7.6
Autor se vraća u svoj rodni grad Cognac prvi put nakon 35 godina kako bi pomogao u promociji destilerije. Tamo upoznaje sina svoje prve ljubavi, Lucasa. Sjećanja mu se vraćaju: neukrotiva privlačnost, tijela koja se spajaju u žaru žudnje, strast koja se nikada ne može otkriti... Njegova prva ljubav zvala se Thomas. Imali su 17 godina.
 

Imdb Ocena: 7.5
Kad par novopečenih glazbenika ostane zarobljen u oluji na medenom mjesecu na otoku, moraju se suočiti s teškim istinama koje bi mogle rasturiti njihov brak.
Imdb Ocena: 6.2
Manja je priča o 19-ogodišnjoj devojci koja se nakon razvoda roditelja preselila sa majkom iz Zrenjanina u Novi Sad. Manja je u sukobu sa svima, od sestre i majke do novog grada u kome je stekla jednog jedinog ortaka Slončeta. On ima bend i beznadežno je zaljubljen u Manju što ona ne primećuje. Ona nije upisala fakultet pa je u potrazi za poslom, nakon otkaza u kozmetičkom salonu. Nakon što nađe novi posao u dostavljačkoj službi, Manja pronalazi i izvesnog Daniela, 15 godina starijeg od nje.
 

Imdb Ocena: 8.6
Gledaj hd besplatno The Settlers (2023) sa prevodom online U Čileu 1901. tri konjanika su plaćena da zaštite golemo imanje. U pratnji britanskog vojnika i američkog plaćenika nalazi se snajperist mješovite rase koji shvaća da je njegova prava misija ubiti domorodačko stanovništvo.
Imdb Ocena: 7.0
Gledaj hd besplatno Cold Meat (2023) sa prevodom online Vozač spašava konobaricu od njenog bivšeg. Nastavlja voziti, ali se sudara tijekom mećave. Sada ozlijeđen i zarobljen u klancu, ugleda zvijer koja ga vreba. Vremena mu je sve manje, mora pronaći način da preživi hladnoću i pred...
Imdb Ocena: 5.3
HD
Gledaj hd besplatno What Brings Me to You (2023) sa prevodom online Dvoje romantičnih izgorjelih susreću se na vjenčanju i skoro se spoje u garderobi prije nego što stisnu kočnicu. Pristaju razmijeniti iskrene ispovijesti o svojoj prošlosti za slučaj da bi to mogla biti prava stvar.
Imdb Ocena: 5.6
HD
Gledaj hd besplatno Baghead (2023) sa prevodom online Mlada žena naslijedi oronuli pub i otkrije mračnu tajnu u njegovom podrumu - Baghead - stvorenje koje mijenja oblik koje će vam dopustiti da razgovarate s izgubljenim voljenima, ali ne bez posljedica.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Gledaj hd besplatno There's Something in the Barn (2023) sa prevodom online Američka obitelj ispunjava svoj san o selidbi nakon što je naslijedila udaljenu kolibu u norveškim planinama.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Gledaj hd besplatno Silver Haze (2023) sa prevodom online Petnaest godina nakon što je izgorjela kada se zapalio pub u kojem je spavala kao dijete, Franky (23) traži osvetu jer još uvijek nije pronašla odgovore.
Imdb Ocena: 6.3
HD
Dva mlada para iz Beograda pokušavaju da započnu vezu u vreme korone. Oni žele da stupe u intimne odnose, ali ih sprečava to što nemaju odgovarajuću zaštitu, što ih i motiviše da krenu u potragu.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Gledaj hd besplatno Knox Goes Away (2023) sa prevodom online Kada plaćeni ubojica ima oblik demencije koji se brzo razvija, nudi mu se prilika da se iskupi spašavajući život svom otuđenom odraslom sinu.
Imdb Ocena: 7.0
HD

Sedamdesetih godina prošlog vijeka, član IRA-e preuzima aktivnu službu u Londonu nakon što je njegova žena slučajno ubijena u Irskoj. Misija jedinice je da izazove haos i uništenje, dok je njegov lični cilj da ulovi ubicu svoje žene - kapetana SAS-a, koji ga takođe lovi.

Imdb Ocena 5.4
HD

Ranjit, farmer u Indiji, preuzima bitku svog života kada traži pravdu za svoju 13-godišnju kćer, žrtvu brutalnog grupnog silovanja. Njegova odluka da izdržava svoju kćer je gotovo nezapamćena, a njegov put bez presedana.

Imdb Ocena 7.6
HD

„Djeco moja“, nagovještava Gorča prije odlaska, „čekajte moj povratak šest dana. Posle ovih šest dana, ako se ne vratim, recite mi molitvu u sećanju, jer će to značiti da sam poginuo u borbi... Ali ako se ponovo pojavim - neka vas Bog čuva! – nakon šest dana, naređujem vam da zaprečite vrata i zabranite mi ulazak, šta god da kažem ili učinim. Jer do tada, ja ću biti niko drugi do Vourdalak, prokleti.”

Imdb Ocena 5.8

Showing 1–24 of 736 results