HD⭐
U ovom duboko intimnom dokumentarcu glazbenik Jon Batiste pokušava skladati simfoniju dok se njegova supruga Suleika Jaouad liječi od raka.
HD⭐
U obitelji pred Božić nastane potpuni kaos kad roditelji uslijed rijetkog kozmičkog događaja zamijene tijela sa svojom djecom tinejdžerima.
HD⭐
Apurva, briljantni i zagonetni detektiv, uvučen je u zamršenu mrežu prevara, tajni i opasne zavjere …
HD⭐
Napoleon je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara Napoleona Bonapartea, kojeg glumi dobitnik Oscara Joaquin Phoenix. Uz zadivljujuću pozadinu velike filmske produkcije iza koje stoji legendarni redatelj Ridley Scott, film bilježi Bonaparteov neumorni put do moći kroz ovisnost, nestabilni odnos s njegovom jedinom pravom ljubavi, Josephine, prikazujući njegovu vizionarsku vojnu i političku taktiku u jednoj od najnapetijih bitaka ikad snimljenih.
HD⭐
Mrzovoljni učitelj provodi božićne praznike u internatu u kojem radi, zajedno sa studentom siročetom Angusom i kuharicom Mary. Atmosfera je u početku jadna, ali se postepeno menja i stvaraju se neočekivana prijateljstva tokom neobičnog Božića u Novoj Engleskoj.
HD⭐
Penzionisani vojnik vodi svoju porodicu na miran odmor. Nailaze na nešta što nisu trebali, i sada se vojnik mora osloniti na svoje stare vještine kako bi spasio svoju porodicu od grupe obučenih ubica …
HD⭐
Priča o troje Turbanih stanovnika Bay Area: Ben Tanaka, Miko Hayashi i Alice Kim, dok se kreću kroz niz međuljudskih odnosa, obilazeći zemlju u potrazi za idealnom vezom …
HD⭐
Bertova opijajuća prošlost sustiže ga 20 godina kasnije kada su njega i njegovog oca oteli oni kojima je Bert naneo nepravdu pre 20 godina kada je bio pijan na fakultetskom semestru u Rusiji.
HD⭐
U zabačenom irskom selu, oštećeni Finbar je primoran da se bori za iskupljenje nakon dugogodišnjih loših stvari koje je činio. Ali, koju cenu je spreman da plati? U zemlji svetaca i grešnika neki gresi se ne mogu sahraniti...
HD⭐
Postoji samo jedan san za žene iz Ballygara: da okuse slobodu i pobjegnu iz rukavice domaćeg života, da osvoje hodočašće u sveti francuski grad Lurd. Uz malo dobronamjernog uplitanja njihovog lokalnog svećenika, bliske prijateljice Lily, Eileen i Dolly dobijaju svoju kartu života …
HD⭐
Nakon što se spor oko dobitnog listića na lutriji pretvori u smrtonosnu situaciju sa taocima, svedoci moraju tačno da odluče koliko daleko će ići i koliko krvi su spremni da proliju za njihov deo od 156 miliona dolara...
HD⭐
Kada samozvani stručnjak za ljubav pokuša da nauči plašljivog princa veštini zavođenja, plan se izjalovi, što dovodi do skandala - i neočekivane romanse.
HD⭐
Aktivist Bayard Rustin bori se protiv rasizma i homofobije dok pokušava unaprijediti pokret za borbu za građanska prava organizacijom Marša na Washington 1963.
HD⭐
Dvoje ljudi u braku nakon slučajnog susreta u zračnoj luci doživi nezaboravnu noć punu uzbuđenja, požude i iskušenja u New Yorku.
HD⭐
Čudesni mladi fudbaler iz ruralnog Kvinstauna mora da se suoči sa povratkom svog oca bivšeg profesionalnog fudbalera i da bira između uspeha svog tima i sopstvenih snova.
HD⭐
Mila i Kia su tinejdžerke i najbolje drugarice koje žele da postanu fudbalske profesionalke. Kad devojke dobiju novog zahtevnog fudbalskog trenera Lola, polako počinju da se udaljavaju.
HD⭐
Dva se svijeta sudare kada Sam (40), profesionalni krijumčar ljudima, nevoljko spasi 12-godišnju Amal čija je cijela obitelj nestala u sirijskom ratu. Amal vjeruje da joj obitelj putuje Švedsku pa kreće na put kako bi ih pronašla. Sam oklijeva, ali muči ga pomisao da ostavi djevojčicu samu u ničijoj zemlji te biva uvučen u situaciju. Bit će to početak jednog neočekivanog, snažnog, toplog i ludog prijateljstva na putovanju koje će im zauvijek promijeniti živote.
HD⭐
Karijera i cijeli život pisca iznenada iskoči iz tračnica kad postane metom opasne mreže kriminalaca netom prije preseljenja u Barcelonu.
HD⭐
Osramoćeni naučnik razvija formulu za rast kose dobijenu od ukiseljene vučje kuge.
HD⭐
Tri žene u malom selu kriju mračne tajne, uključujući nesvete saveze i misteriozni sastojak koji se koristi u popularnom restoranu sa karijem.
HD⭐
Adam Sandler posuđuje glas gušteru Leu u ovoj glazbenoj komediji o odrastanju, u kojoj posljednju godinu osnovne škole gledamo iz perspektive razrednog ljubimca.
HD⭐
Helena Pelletier ima muža kojeg voli, dvije prekrasne kćeri i posao koji ju ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njezinu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluotoka Michigan. Helena, rođena dvije godine nakon otmice, voljela je svoj dom u prirodi, a unatoč očevom ponekad brutalnom ponašanju, voljela je i njega … sve dok nije točno saznala koliko on može biti okrutan. Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njezin suprug ne zna istinu. No njezin otac bježi iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na bjegunca, no Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svijetu može pronaći majstora preživljavanja – glasovitog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome poučio: svoju kćer.
HD⭐
Serijski ubojica osuđen je na smrt električnom stolicom u Londonu 1890-ih, ali u svojim posljednjim satima baca kletvu na zatvor u kojem se nalazi i na sve one koji su u njemu.
HD⭐
Tinejdžer Ian, koji poseduje natprirodne moći, putuje sa ocem iz mesta u mesto, izvodeći sitne prevare. Ni ne sanja da mu je za petama tajna državna organizacija "Agencija" koja je zainteresovana da iskoristi moći koje dečak poseduje. No, nisu samo oni zainteresovani za tinejdžera, već mu je za petama i opskurna organizacija "Svesnost" koja okuplja ljude poput njega. Našavši se u vrtlogu sudara dve organizacije, Ian postepeno saznaje tajne iz svoje prošlosti, koje će mu iz korena promeniti život.

Pokazuje 1–24 524 rezultate