HD
U Francuskoj koju su okupirali nacisti tokom Drugog svetskog rata, grupa jevrejsko-američkih vojnika poznatih kao "Kopile" izabrana je posebno da šire strah u Trećem Rajhu skalpiranjem i brutalnim ubijanjem nacista. Basterds, predvođeni poručnikom Aldom Raineom, uskoro se ukrštaju sa tinejdžerkom francusko-jevrejskom koja vodi bioskop u Parizu koji je na meti vojnika.
Imdb Ocena 8.3
HD
Studenta Petera Parkera (Tobey Maguire) ugrize genetički preinačen pauk. Peter ubrzo otkriva da posjeduje neobične moći: nadaren je snagom i sposobnostima pauka s posebno izoštrenim paukovskim osjetilima. U međuvremenu, megalomanski biznismen, Norman Osborn, (Willem Dafoe) također prolazi kroz neke neobične mijene. Eksperimentalna mu je formula eksplodirala u lice, povećavajući mu inteligenciju i snagu, ali ga je istodobno i izludila. On postaje Zeleni vilenjak, najveći neprijatelj Čovjeka pauka, koji će zavjet Petera Parkera o borbi protiv kriminala i pomaganju nedužnima staviti na krajnju kušnju.
Imdb Ocena: 7.4
HD
Čini se da se drevno proročanstvo ostvaruje kada misteriozno prisustvo počne da vreba hodnicima škole magije i ostavlja njene žrtve paralizovane.
Imdb Ocena 7.4

Showing all 3 results