HD⭐
Trailer
OPIS: Priča prati aktuelne teme iz života mladih, a radnja je smještena na području Livna. Uz akciju, dramu i duhovite izjave oslikava probleme s kojima se mladi suočavaju pri pronalasku posla, uvlačenje u "mutne radnje", mito i korupciju, kao i "nedodirljive" pojedince. Kroz cijelu seriju provlači se i ljubavna priča. Produkciju i režiju "Balkanike" potpisuje Marin Mamuza, fotografiju Mirko Pivčević, a scenarij Luka Mamuza.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što se starinska lutka Chucki pojavila na rasprodaji u dvorištu, idilični američki grad je bačen u haos dok niz užasnih ubistava počinje da razotkriva gradsko licemerje i tajne. U međuvremenu, dolazak neprijatelja i saveznika iz Chuckijeve prošlosti preti da razotkrije istinu koja stoji iza ubistava, kao i lutku demona neispričanog porekla.
HD⭐

Trailer


OPIS: Bogdan Dragović se vratio iz emigracije, pokušavajući, radi sina Vladimira, ponovno uspostaviti veze s Komunističkom partijom iz koje je izbačen kao trockist.

HD⭐

Trailer


OPIS: Nadia se nalazi u nedoumici da li da se ponovo vidi sa bivšim dečkom Guzmanom kada se bude vratila u Španiju kako bi prisustvovala sestrinom venčanju...  

HD⭐
Trailer
OPIS: Rebe je priredila privatnu žurku za svoje prijatelje ali situacija postaje dramatična kada se sve zagreje drogom i neočekivanim gostima...
HD⭐
Trailer
OPIS: Sad kad je u remisiji, Ander ljeto želi provesti pomažući Alexisu, svojem prijatelju s kemoterapije, da lakše prebrodi liječenje.
HD⭐
Trailer
OPIS: Samuel velikom romantičnom gestom u zračnoj luci pokuša odgovoriti Carlu od ukrcaja na let za London.
HD⭐
Trailer
OPIS: Katastrofalna erupcija vulkana Katla okreće naopačke svijet obližnje zajednice, dok misterije počinju izlaziti iz leda …
HD⭐
Trailer
OPIS: Profesor Džasper Tempest, genije sa Kembridž univerziteta radi kao savetnik za policiju...
HD⭐
Trailer
OPIS: U pitoresknom južnoafričkom gradu eklektična skupina ugroženih pingvina okupi se kako bi zajedno pronašli partnere, podigli obitelj i družili se s lokalcima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Robyn McCall, zagonetna žena s tajanstvenom prošlošću, pomaže onima koji se nemaju kome obratiti. Serija je temeljena na istoimenoj seriji iz 80-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Jung Ba Reum je policajac početnik koji obavlja svoju dužnost u policijskoj podstanici u centru grada. Život počinje drastično da mu se menja nakon što se nađe na slučaju serijskog ubice. Sada zajedno sa svojim partnerom mora otkriti istinu koja stoji iza ponašanja psihopate i privede ga pravdi...
HD⭐
Trailer
OPIS: Novi prijatelji, nove ljubavi i nova iskustva miješaju se u živopisnom korejskom studentskom domu za studente iz cijelog svijeta.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zasnovano na romanu Stephena Kinga, ova serija prati udovicu Lisey Landon (Julianne Moore) dok niz uznemirujućih događaja oživljava uspomene na njen brak sa piscem Scottom Landonom (Clive Owen) i tamom koja ga je mučila .
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa dobro raspoređenim budžetom, troje avanturista posećuju kuće za iznajmljivanje širom sveta deleći stručne savete i svoja iskustva...
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja serije prati dve osobe i govori o njihovim komplikovanim životima i uzajamnim emocijama dok su u fazi zaljubljivanja jedno u drugo.

Showing 1–16 of 17 results