HD⭐

Trailer


OPIS: Toma je mini serija u 8 nastavaka, o pevaču narodne muzike, boemu, kockaru, legendi novokomponovane narodne muzike, najslavnijoj i najtalentovanijoj figuri tadašnje jugoslovenske estradne scene. U postjugoslovenskoj eri, nakon skorašnjih ratova, njegova muzika je ostala da spaja ljude i posvađane narode; oko njegovog imena i dela nema rasprave, on je bio i ostao neukaljana zvezda i simbol jednog vremena u kome su, tako kažu, svi dobro živeli i zabavljali se.

Trailer
OPIS: Lovolovac koji je osvojio džungle južne Indije i postao predmet najvećeg lova u Indiji
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati izuzetnu priču o Mip Gis, Holanđanini koja je rizikovala svoj život da bi zaštitila porodicu Ane Frank od nacista više od dve godine tokom Drugog svetskog rata.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa nikada ranije viđenim snimcima, ovaj dokumentarni serijal prati meteorski uspon Dejvida Bekama od skromnih početaka do svetske fudbalske zvezde.
HD⭐
Trailer
OPIS: Posle 25 godina svoje rekordne solo karijere, Robi se osvrće na svoje mlađe i razmišlja o životu provedenom u centru pažnje.

Trailer


OPIS: Priča o Fjodoru Šaljapinu, čoveku koji je odrastao u siromašnoj porodici, a pokorio blistavi svet pozorišta i osvojio visine koje pre njega niko nije dostigao. Obožavali su ga milioni, ali da li je on uspeo da ostvari ličnu sreću i napravi izbor između dve voljene žene? Priča o tome kako snaga karaktera i talenat mogu uzneti čoveka do zvezda i dati mu mogućnost da obasja čitav svet...

Trailer


OPIS: Na Menhetnu u leto 1979. mladić je uhapšen zbog šokantnog zločina, a malo verovatni istražitelj mora da reši misteriju iza toga pre nego što pravi zločinac ponovo udari.

HD⭐
Trailer
OPIS: Niko ne može i niko ne treba da živi bez ljubavi. Ova bioserija prati strastveni život i karijeru legendarne argentinske rok zvijezde Fita Paeza.
Trailer
OPIS: Prati život Arnolda Schwarzeneggera, od njegovih dana dizanja utega do njegovih uspjeha u Holivudu, njegovog vremena kada je bio guverner Kalifornije, te radosti i nestabilnosti njegovog porodičnog života.
HD⭐

Trailer


OPIS: Žena kojoj je zabranjeno da se bavi advokaturom priprema žalbu da poništi odluku suda u ovoj istinitoj priči o Lidiji Poet, prvoj advokatici u Italiji.

HD⭐

Trailer


OPIS: Sadrži intervjue i lične arhive iz života i karijere NBA legende Bila Rasela.

HD⭐

Trailer


OPIS: Danska medicinska sestra koja je osuđena za pokušaj ubistva četiri pacijenta iz nehata u bolnici Nykøbing Falster.

HD⭐

Trailer


OPIS: Dva para koji idu u crkvu uživaju u porodičnom životu u malom gradu u Teksasu - sve dok neko ne uzme u ruke sekiru.

HD⭐

Trailer


OPIS: Godinu dana pre upada u Votergejt, E. Hauard Hant i Dž. Gordon Lidi imaju zadatak da istraže curenje Pentagonskih papira, i skupe tim Kubanaca – veterane iz Zaliva svinja – da se infiltriraju u kancelariju "uzbunjivača" Danijela Elsberga. Za to vreme, Hant i njegova žena Doroti upoznaju Lidijeve.

HD⭐
Trailer
OPIS: Pevačica Selena gleda kako se njeni snovi ostvaruju, a njena porodica donosi odluke koje će joj promeniti život na putu pevača do uspeha.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kraljevska žena koja je živela u ruralnoj Austriji tokom 18. veka primorana je da bira, između lične sreće i budućnosti Rusije, kada se uda za cara.
HD⭐
Trailer
OPIS: Konzervativni aktivista Phillis Schlafli vodi neočekivanu borbu protiv pokreta za izmjenu jednakih prava tokom 1970-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zatvorenik postaje advokat i bori se da prekine svoju doživotnu kaznu zbog zločina koji nije počinio.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dokumentarac o muzičkoj grupi The Beatles sa snimkom u studiju koji je snimljen početkom 1969. za dugometražni film 'Let It Be' iz 1970. godine
HD⭐
Trailer
OPIS: U Berlinu 1990-ih, umetnik i haker izmislili su novi način da vide svet. Godinama kasnije, oni se ponovo udružuju kako bi tužili Gugl zbog povrede patenta.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova dramska serija Kolina Kepernika i Ave DuVernaj istražuje Kapernikove srednjoškolske godine i iskustva koja su ga dovela do toga da postane aktivista.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati istinitu priču o kontroverznoj zamci za med u srcu policijske istrage o ubistvu mlade majke u Londonu iz 1992. godine.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zločin je šokirao Brazil: Elize Macunaga je pucala i raskomadala svog bogatog muža. Sa njenim prvim intervjuom, ovaj dokumentarni serijal uranja duboko u slučaj.
HD⭐
Trailer
OPIS: Miniseries that chronicles the final days of Italian footballer Francesco Totti's playing career.
HD⭐
Trailer
OPIS: U automobilskom svijetu John DeLorean je od inženjera postao izvršni direktor do ikone. Ali ispod haube njegove legende koju je sam stvorio krije se mrak i prijevara.
HD⭐
Trailer
OPIS: Vladati gvozdenom pesnicom zahteva od ambicioznog diktatora da poznaje knjigu apsolutne moći, što istorijski despoti dokazuju u ovoj podrugljivoj dokumentarnoj seriji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija dramatizira životnu priču meksičkog super zvijezde pjevača Luisa Miguela, koji decenijama plijeni publiku u Latinskoj Americi i šire.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija pripovijeda o izvanrednom životu Leonarda da Vincija kroz djela koja su ga učinila poznatim, kroz priče skrivene u tim djelima, otkrivajući malo po malo unutarnju muku čovjeka opsjednutog postizanjem savršenstva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pogled iza godina senzacionalnih naslova koji otkrivaju privatnu priču o optužbi za seksualno zlostavljanje protiv Woodyja Allena u kojoj je sudjelovala njegova sedmogodišnja kći s Mijom Farrow.

Showing 1–30 of 62 results