HD⭐
Fotografkinja Lindzi dobija posao iz snova: iako nije previše poznata, fotografisaće venčanje glamurozne naslednice. Ali na tom velikom društvenom događanju naučiće značenje pravog prijateljstva, a možda i pronaći svoju pravu ljubav.
HD⭐
U filmu Brzina metka Brad Pitt glumi Bubamaru (Ladybug), nesretnog ubojicu koji je odlučio obavljati svoj posao na mirniji način nakon što su neke misije pošle po zlu. Ipak, sudbina može imati drugačije planove jer Bubamaru nova misija dovodi u sukob sa smrtonosnim ubojicama iz cijelog svijeta – svi s povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima u najbržem vlaku na svijetu… i stoga mora pronaći način kako pobjeći. Od redatelja filma Deadpool 2, Davida Leitcha, kraj puta tek je početak divlje, nezaustavljive i uzbudljive vožnje kroz moderni Japan.
HD⭐
Radnja filma prati Alexu (Brenda Song) i Jasona (Aaron O’Connell), koji se natječu za unapređenje u prestižnoj reklamnoj firmi kada njihovi partneri raskinu sa njima. Misleći da šalje poruku svojoj prijateljici, Alexa greškom šalje poruku “slomljenog srca” Jasonu! Njih dvoje započinju anonimnu vezu putem SMS-a … pri čemu ne znaju ko je sa druge strane telefona. Uskoro se zaljubljuju, ali kada istina izađe na vidjelo, hoće li moći da ostave svoje rivalstvo po strani i dopuste da prava ljubav pobijedi?
HD⭐
Kesi je računovođa i pokušava da dobije unapređenje. Prima poziv od majke - ona se udaje, a planer venčanja je dao otkaz, pa tako Kesi priskače majci u pomoć. Upoznaje kuvara Kajla, koji će spremati hranu za venčanje. Kesi i Kajl odlično sarađuju, ali da li će priznati svoja osećanja jedno drugome pre nego što bude prekasno?
HD⭐
Slučaj zamjene identiteta prisiljava nespremnog poduzetnika da se udruži s ozloglašenim ubicom poznatim kao Čovjek iz Toronta u nadi da će ostati živ …
HD⭐
Film prati Džerija, kome je dosta korporativnog sveta nakon 42 godine rada u istoj kompaniji. Kada ode u penziju, on pronalazi matematičku grešku u lutriji i, uz pomoć supruge Mardž, koristi veliki dobitak kako bi oporavio svoj mali grad.
HD⭐
Kako bi ispunila majčinu posljednju želju, Lina odluči ljeto prije odlaska na faks provesti u Rimu. Ondje otkrije ljubav, pustolovine... i strast prema sladoledu.
HD⭐
Dvije potpune suprotnosti s katastrofalnim ljubavnim životima spajaju se, a da ne znaju, njihove provodadžije …
HD⭐
Dugogodišnji supružnici Bili i Ingrid iznenađeni su kad njihova najstarija ćerka Sofija dođe kući u Majami u posetu. Ali iznenađenja tek stižu kad ona najavi novog dečka Adana i njihove planove za novi zajednički život u Meksiku.
HD⭐
Mladić sledi savet svog nekonvencionalnog najboljeg prijatelja i koristi društvene mreže kakob i stvorio lažnog dečka da bi svoju užasnu bivšu ljubavnicu sklonio iz svog života. Ali sve pada u vodu kada upozna pravu ljubav svog života...
HD⭐
Kako bi si spasila posao, karijeristica koja se boji pasa otputuje u Krakov. Ondje upozna šarmantnog udovca, njegova sina i njihova četveronožnog najboljeg prijatelja.
HD⭐
Kroz nečuvene, nikada ranije viđene snimke, svedočite kako je ekipa Jackassa napravila poslednji pokušaj divljih vratolomija.
HD⭐
Nekada energični košarkaški skaut otkrije fenomenalnog uličnog igrača dok se nalazi u Španiji. Sada, po svaku cenu, ćeli da ga dovede u SAD, čak i bez odobrenja svog tima. Uprkos svim preprekama i predrasudama, ukazaće im se samo jedna prilika...
HD⭐
Kartman se sukobljava sa svojom majkom dok se odvija epski sukob koji ugrožava postojanje Saut Parka...
HD⭐
Nic Cage je u ulozi glumca koji očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćeri koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samom sobom) s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.
HD⭐
L. A. tokom krize COVID-19. Frizerka Dani odnedavno je udovica koja je završila na ulici s 8-godišnjom kćeri. Dok Dani radi na pronalaženju trajnog smeštaja, takođe nastoji da zaštiti svoje dete od stvarnosti njihove situacije...
HD⭐
Filmska zvijezda angažuje službenika za parkiranje u restoranu na Beverly Hillsu da se predstavlja kao njen ljubavnik kako bi prikrila svoju vezu s oženjenim muškarcem …
HD⭐
U pokušaju da produži svoju novopronađenu slavu, ona se nađe u bizarnim i urnebesnim situacijama, izmičući wanna be mafijašici (Awkwafina), neumoljivoj lokalnoj policajki (Regina Hall), svojoj polusestri (Mila Kunis) koja je ujedno i novinarka u očajničkoj potrazi za dobrom pričom i pretučenom bratu svog supruga (Jimmi Simpson), koji su svi krenuli otkrivati istinu o nestanku.

Showing 1–18 of 371 results