HD⭐
Još uvijek se mučeći zbog gubitka Gamore, Peter Quill okuplja svoj tim da obrane svemir i jedan od svojih - misija koja bi mogla značiti kraj Čuvara ako ne uspije.
HD⭐
Film nastavlja priču o tinejdžeru Billyju Batsonu koji je, nakon što je izgovorio čarobnu riječ "SHAZAM!" transformira se u svoj odrasli alter ego Super Heroja, Shazama.
 

HD⭐
Istovremeno urnebesno i zastrašujuće, lirsko i apsurdno, obično i apokaliptično, film dramatizuje pokušaje savremene američke porodice da se nosi sa svakodnevnim životnim problerima dok se bori s univerzalnim misterijama ljubavi, smrti i mogućnosti sreće u svetu bez sigurnosti.
HD⭐
Priča o vezi Michaela Ausiella i Kita Cowana poprima tragičan preokret kada je Cowanu dijagnostifikovan rak u terminalnoj fazi.
HD⭐
Mladić upadne na probu za školsku predstavu kako bi grupu nastavnica i ekscentričnih roditelja spriječio da izbace sina njegove djevojke.
HD⭐
Nakon što je njihov obiteljski patrijarh izboden, sedam žena od kojih svaka ima skrivene namjere, zaglavi u kući i mora riješiti njegovo zagonetno ubojstvo.
HD⭐
Kud god otišli za Božić, nema mira. Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter (Christian Martyn) uživa igrati videoigrice, dok njegova starija sestra Alexis (Jodelle Ferland) ne ispušta telefon iz ruku. Njihov otac Curtis (Doug Murray) i majka Catherine (Ellie Harvie) žele da im se sin druži s vršnjacima pa se Finn sprijatelji sa susjedom Masonom (Peter Dacunha), koji Finna uvjerava da duh gangstera Gravana opsjeda novi dom Baxterovih...
HD⭐
Roditelji malog Kevina (Mike Weinberg) rastali su se, a dečakov život sa majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje devojke Natalie (Joanna Going). Dečak oberučke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca – Vera (Missi Pyle) i Kevinov stari znanac, Marv (French Stewart).
HD⭐
Četiri industrijska špijuna kradu mikročip i, da bi prikrili trag, čip kriju u daljinskom upravljaču igračke. Dolazi do međanja torbi na aerodromu i daljinski upravljač i autić završavaju kod osmogodišnjeg Aleksa. Špijuni žele čip nazad pre nego što njihovi klijenti povuku ponudu, ali Aleks ne želi da se odvaja od svoje nove igračke.
HD⭐
Kevin Mekalister je u Njujorku, odvojen od porodice koja se nalazi na odmoru na Floridi. Kevin koristi očevu kreditnu karticu da se provede sa stilom na "njujorški način". Ipak, Kevin će ubrzo otkriti da su trapavi provalnici, koje je već jednom sredio, Hari i Marv izašli iz zatvora i da su u Njujorku i da planiraju da opljačkaju prodavnicu igračaka. Kevin se sprema da ih ponovo spreči, samo ovog puta su pljačkaši podjednako odlučni da se pobrinu da ubiju Kevina!
HD⭐
Kada Kevinova mnogobrojna obitelj u potpunoj strci odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gdje će provesti tri dana božićnih praznika, nitko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog dječaka.Majka primijeti neprisutnost Kevina tek u zraku nasred Atlantskog oceana, a sva njezina nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Za to vrijeme Kevin uživa u svojoj nenadanoj slobodi sve dok kuća McCallisterovih ne postane meta dvojici provalnika, Harryju (Joe Pesci) i Marvu (Dan Stern), koji očekuju lak posao u kući koju čuva samo, po njihovoj procjeni, bespomoćni dječarac. Ali procjena im se pokaže krivom. Jedan od najunosnijih filmova svih vremena, "Sam u kući", božićna je komedija kakva se ne zadovoljava korištenjem brojnih klišeja i prazničnim ozračjem, već stvara originalnu i zabavnu priču koja će publiku nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o važnosti obiteljskog zajedništva.
HD⭐
Komična vizija Šekspirovog "Romea i Julije", ispričano iz ugla Romeove odbačene bivše, Rozaline, žene koju je Romeo voleo pre nego što se zaljubio u Juliju.
HD⭐
Neobična djevojčica oštra uma i bujne mašte odvažno naumi promijeniti svoju priču... a rezultati su čudesni. Upoznajte Matildu.
HD⭐
Dok istraga o misterioznom nestanku devojčice potresa lokalnu zajednicu, Hose Manuel nastavlja svoju svakodnevnu rutinu. Radi u svom skromnom tapas-baru, brine o majci i posećuje nedeljne sastanke udruženja za ufologiju, OVNI-Levant, gde razmenjuje informacije o vanzemaljskim porukama i otmicama vanzemaljaca s ostalim odanim članovima. Kad njihov vođa neočekivano umre, Hoze Manuel je jedina osoba koja zna kosmičku tajnu koja bi mogla da promeni budućnost čovečanstva. Smeštena na živopisnoj i blistavoj pozadini, ova jeziva i neobična priča gleda pravo u dubine ljudske prirode.
HD⭐
Klementina Džouns je australijska autorka čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Kvinslendu kupili moćni izdavači „London i London“. Ali je Klementina zapravo Emi Džouns, žena iz Njujorka koja je knjigu zasnovala na dnevnicima svoje pokojne majke. Kad izdavači najave da putuju u Australiju po autentičnu „Klementinu“ pre nego što potpišu ugovor, Emi mora da se vrati na staru porodičnu farmu, povukavši svog rođaka Dejvida i njegovog muža Majlsa da pomognu u održavanju varke. Ali postoji problem – izvršni direktor kuće „London i London“ Elison London pojavljuje se sa svojim zgodnim odraslim sinom Džekom - a ako se on seti one večeri kad je sreo Emi u Njujorku, igra će biti gotova!
HD⭐
Nastavak uspešnog "Knives Out" iz 2019. godine Ovoga puta, Blanc putuje u Grčku gde će biti umešan u misteriju koja se plete oko novih likova...
HD⭐
Azra se predstavlja kao privatna tutorica te potajice podučava učenike kako da ostvare ciljeve u životu i ljubavi. Međutim, ne ide baš sve tako glatko.
HD⭐
Donevši svoj prepoznatljiv stil u centar Los Anđelesa, glumica nominovana za nagradu Emi, Ivon Ordži (HBO-ova “Nesigurna”) vraća se na HBO za svoj drugi stend-ap specijal. Nastavivši tamo gde je stala Ivon Ordži iz 2020: “Mama, uspela sam!”, Ordži nudi svoje gledište o pitanjima kao što su pandemija i planiranje poseda, kao i to da je dete nigerijskih imigranata i surove realnosti zabavljanja. Jedinstvena mešavina stend-ap komedije s izrežiranim vinjetama, ovaj specijal prikazuje njene višeslojne domete i ranjivost, a istovremeno služi kao terapija bez ograničenja – i za umetnika i za publiku.

Showing 1–18 of 477 results