HD⭐
U udaljenom selu u Kostariki, Klara, povučena 40-godišnja žena doživljava mistično seksualno buđenje dok korača ka oslobođenju od represivnih religoiznih i društvenih konvencija koje su dominirale njenmim životom...
HD⭐
Samanta piše članak o popularnom odredištu za venčanje, vinogradima Hotorn, ali kad stigne tamo, otkriva da mesto vodi njen bivši dečko i da će se upravo on sledeći tamo venčati.
HD⭐
Ana de Armas je Marilyn Monroe u ‘Plavuši’ od reditelja Andrewa Dominika, a zasnovano na bestseleru Joyce Carol Oates. ‘Plavuša’ hrabro ponovo prepričava komplikovan život ikone Marilyn Monroe. Zamagljujući linije između činjenica i fikcije, film istražuje napetost između njenog javnog i privatnog života …
HD⭐
Mlada žena odlazi sama na odmor, na englesko selo, nakon smrti svog bivšeg muža, nadajući se da će tu zalečiti svoje rane. Međutim, neko ili nešto iz okolne šume kao da je progoni. Ono što počinje kao tinjajući strah ubrzo postaje strašan košmar, ispunjen najmračnijim uspomenama i strahovima.
HD⭐
Mehiški biolog, ki živi v New Yorku, se vrne v domači kraj sredi bujnih gozdov Michoacána, polnih metuljev. Pot ga prisili, da se sooči s preteklimi travmami in razmisli o dvojni identiteti, kar v njem sproži osebno in duhovno preobrazbo.
HD⭐
Film prati Džerija, kome je dosta korporativnog sveta nakon 42 godine rada u istoj kompaniji. Kada ode u penziju, on pronalazi matematičku grešku u lutriji i, uz pomoć supruge Mardž, koristi veliki dobitak kako bi oporavio svoj mali grad.
HD⭐
Kako bi ispunila majčinu posljednju želju, Lina odluči ljeto prije odlaska na faks provesti u Rimu. Ondje otkrije ljubav, pustolovine... i strast prema sladoledu.
HD⭐
Danas. Severni Kvebek početkom zime. Mani, studentkinja master studija prava, vraća se u svoj udaljeni autohtoni rezervat i shvata da su mnogi zastareli paternalistički zakoni i dalje na snazi. Rešena da se reintegriše u zajednicu, uključuje se u debatu oko referenduma o zabrani slobodne prodaje alkohola u rezervatu. Ovo je katastrofalno za Loru, 45-godišnju krijumčarku, koja je godinama unosila ilegalni alkohol u rezervat. Kad se bolna prošlost ponovo pojavi, suprotstavljene sile brzo dele zajednicu na dva klana koji se moraju suočiti licem u lice da bi odredili najbolji put ka nezavisnosti.
HD⭐
Žan je istaknuti francuski ekspert, a njegova supruga Kler esejistkinja poznata po svom radikalnom feminizmu. Imaju uzornog sina Aleksandra, studenta prestižnog američkog univerziteta. Tokom kratke posete Parizu, Aleksandar upoznaje Milu i poziva je na zabavu. Sledećeg dana, Mila podnosi tužbu protiv Aleksandra zbog silovanja…
HD⭐
Priča o nastanku, kako su se Tucker, Rolfie i Pat Tate ujedinili i stvorili svoju vlastitu firmu …
HD⭐
On je spreman da rizikuje sve za svoju ženu i novorođenog sina, pa čak i da uđe u posao oko krijumčarenje ribe na Malti...
HD⭐
Dvije potpune suprotnosti s katastrofalnim ljubavnim životima spajaju se, a da ne znaju, njihove provodadžije …
HD⭐
Iskusni jahač Džekson Silva, koji je izdržao decenije trka na konjičkoj stazi, zbog pogoršanja zdravlja suočava se sa poslednjom sezonom u ovom sportu. Uz pomoć Rut i novog konja koji obećava, Džekson počinje da se priprema za zadnje prvenstvo u karijeri, razmišljajući o svom nasleđu.
HD⭐
U bliskoj budućnosti, zatvorenicima je ponuđena mogućnost da volontiraju u medicinske svrhe, a zauzvrat će im biti smanjena kazna. Jedan od njih prima lek predviđen za stvaranje osećanja ljubavi. Iako pod njegovim uticajem počinje da se pita o tome koliko su njegove emocije zaista stvarne...
HD⭐
Narednik Charles Monroe King, pre nego što je poginuo u Bagdadum ostavio je zapis svom sinu o tome kako treba da odrasta uprkos tome što pored sebe nema oca...
HD⭐
Dugogodišnji supružnici Bili i Ingrid iznenađeni su kad njihova najstarija ćerka Sofija dođe kući u Majami u posetu. Ali iznenađenja tek stižu kad ona najavi novog dečka Adana i njihove planove za novi zajednički život u Meksiku.
HD⭐
Uvjerena da je tragične smrti njezinih bližnjih organizirao slavni romanopisac za kojeg je nekoć radila, Luciana se za pomoć u razotkrivanju istine obrati novinaru.
HD⭐
Dvojica najboljih prijatelja udruže se sa skupinom seljana kako bi se oduprli podmuklim ilegalnim šumarima koji im žele preoteti zemlju.

Showing 1–18 of 876 results