HD⭐
Pomoću čarobne svjetiljke, siromašni mladić pretvara se u kraljevića kako bi osvojio srce predivne princeze...
HD⭐
Kevin Mekalister je u Njujorku, odvojen od porodice koja se nalazi na odmoru na Floridi. Kevin koristi očevu kreditnu karticu da se provede sa stilom na "njujorški način". Ipak, Kevin će ubrzo otkriti da su trapavi provalnici, koje je već jednom sredio, Hari i Marv izašli iz zatvora i da su u Njujorku i da planiraju da opljačkaju prodavnicu igračaka. Kevin se sprema da ih ponovo spreči, samo ovog puta su pljačkaši podjednako odlučni da se pobrinu da ubiju Kevina!
HD⭐
Opis: Avion kojim su putovali biolog i tim za borbu protiv krivolova srušio se na ekstremnoj hladnoći sibirskih ledenih polja.
HD⭐
Legendarni Cladesi su porodica istraživača čije razlike prijete da unište njihovu najnoviju i najvažniju misiju…
HD⭐
Svemirska misija koja je krenula sa sasušene Zemlje da obezbedi dragocene rezerve vode, dolazi u konflikt sa vanzemaljskim žiteljima.
HD⭐
S teretom vremena koje neumitno prolazi, Šarlot Gensbur počinje da gleda svoju majku Džejn Birkin na način na koji dotada nije. Obe su prevazišle osećaj rezervisanosti. Pred objektivom kamere, one se otvaraju jedna prema drugoj, ostavljajući prostor da se razvije odnos majke i ćerke.
HD⭐
Nick Daley oklijeva da postane muzejski noćni čuvar i Kahmunrah se vraća da pokori svijet …
HD⭐
Prilikom izgradnje metroa, radnici otkrivaju tajnu prostoriju, što dokazuje da postoji legendarna biblioteka Ivana Groznog. Ali ispostavi se da je otkriće namerno zaboravljeno dugi niz godina, pa je sada sve u rukama Ilje. Sada mu je život u opasnosti, jer moćne sile love drevni artefakt. Ilja je primoran da se udruži sa čudnim strancem. Kako bi im pomogla u potrazi i otkrila drevne šifre, tu je i lepa filološkinja Arina. Sada, kako bi pronašli nove tragove i približili se rešenju, trio avanturista treba da obiđe izgubljena i opasna mesta raštrkana širom Rusije: od Vologde do Naryan-Mara, na kopnu, pod vodom, pa čak i u tajnim tamnicama Kremlja...
HD⭐
Kada svijet pogodi meteor na kojemu se nalazi destruktivna biljka, samoubilački odred ima samo nekoliko sati da spasi svoj postapokaliptičan grad od potpunog kolapsa.
HD⭐
Radoznala djevojka i njen otac moraju razotkriti tajne Echoville Manora koji je 50 godina držao u zatočeništvu najslađeg duha na svijetu, Ghostera, prije nego što ih zmaj duh Yuto sve uništi u svojoj potrazi za besmrtnošću …
HD⭐
Na hladni Badnjak sebični škrtac Ebenezer Scrooge ima jednu noć da se suoči s prošlošću i promijeni budućnost prije negoli mu ponestane vremena.
HD⭐
Kada eksplozija u planinama Norveške probudi drevnog trola, vlasti unajme neustrašivu paleontologinju da spriječi njegov smrtonosni pohod.
HD⭐
Iz nekog razloga Kašej, večno mlad i uvek besprekorno obučen, ne može sebi da nađe odgovarajuću nevestu već tri stotine godina. Jednog dana on postaje primoran, pod pretnjom smrću, da kidnapuje jednu od prvih lepotica Dalekog kraljevstva, Varvaru. Ovde počinju njegove neverovatne avanture ispunjene izazovima.
HD⭐
Čuvari Galaksije se nalazi na misiji da naprave Božić nezaboravnim za Quill, glavnokomandujećem na planeti Zemlji, pronalaskom savršenog poklona...
HD⭐
Nastavak filma Black Panther iz 2018. godine koji je oduševio kritičare i publiku diljem svijeta. Uz to, film je osvojio i tri Oscara, za najbolju originalnu glazbu, najbolji dizajn kostima i najbolju scenografiju. Wakanda se mora zaštititi od svjetskih sila koje interveniraju nakon smrti kralja T’Challe. Dok Wakanđani nastoje prihvatiti gubitak voljenog vođe, heroji se moraju udružiti te uz pomoć Nakie i Everetta Rossa iskovati novi plan za kraljevstvo Wakande.
HD⭐
Posada na spasilačkoj misiji koja se odvija na jednoj pustinjskoj planeti, nađe se u smrtnosnoj opasnosti kada budu napadnuti od strane divovskih pješčanih crva.
HD⭐
U društvu herojskog otpadnika, odvažno mlado siroče kroči zemljom snova u potrazi za dragocjenim biserom koji će joj ispuniti životnu želju - da ponovno vidi pokojnog oca.
HD⭐
Supermanov pas udružuje se s letećom mačkom kako bi zaustavili zločine dok je Superman na odmoru …

Showing 1–18 of 207 results